When you were mine, you know | Don't think big, think huge

Don't think big, think huge

Annons

When you were mine, you know

Ligger i sängen och lyssnar till skön musik och vill inte sova. Mina fötter är varma, min hals värker, min uppsats måste skrivas när jag vaknar och så kan jag inte sluta tänka. Jag har haft rätt många sådanna dagar det senaste, men det gör egentligen ingenting för jag gillar att tänka. Det är ungefär som att vara mitt uppe i allt och inte göra något alls. Nu börjar ögonlocken kännas tyngre så jag antar att jag får gå och borsta tänderna och sova. Och bygga det där obligatoriska fortet runt min dvd för att den lyser upp hela mitt rum. Hatar den rätt mycket. Puss Godnatt, ny header har jag också!

DSC_0323 (kopia)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats